Virum Motor Co. A/S

Når skaden er sket skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Virum Motor Co.s pladeværksted er godkendt af Škoda fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Virum Motor Co. er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation. 

Vi er naturligvis altid klar med hjælp og rådgivning, og så hjælper vi også meget gerne med at udfærdige en skadesanmeldelse. Alt du selv skal gøre, er derfor blot at oplyse til dit forsikringsselskab, at du ønsker skaden udbedret hos os. 

Passer perioden med, at din bil også skal have lavet mekanisk arbejde, fx serviceeftersyn, koordinerer vi gerne, så du kun skal undvære bilen én gang.

Lånebil

Du skal ikke bekymre dig om transport mens vi får din bil tilbage på toppen. Vi stiller nemlig en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Og vi sørger naturligvis også for, at din egen bil afleveres både nyvasket og støvsuget efter endt reparation. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af Škoda meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. 

Læs mere om Škoda Vejhjælp

Bemærk: Vores Skadecenter ligger på Skelstedet 1B, 2950 Vedbæk.

Kontakt os på telefon 45 85 18 51 og få gode råd med på vejen.

Se kontaktoplysninger

Se personale