Virum Motor Co. A/S

Vi vil skabe cykelglæde i børnehøjde - Virum motor Co. er med i Ballerup og Værløse.

Igen i år kan børn fra 3-15 år køre med i Škoda BørneTour – et cykelløb, som er sat i verden, for at øge cykelglæden og fremhæve de mange positive følger heraf.

Vidste du fx, at cykling udover at være god for den fysiske sundhed også har en positiv effekt på børns koncentration, indlæring og selvværd?

ŠkodaBørneTour er børnecykelløb for nybegyndere i alderen 3-15 år. Škoda BørneTour afvikles på korte og sikre rundstrækninger i byer over hele landet fra april til september. Škoda BørneTour handler ikke kun om at cykle hurtigt eller komme først - alle kan være med uanset fart og ambitionsniveau.

Škoda sender sammen med Danmarks Cykle Union, danske cykelklubber og kommunerne cykelglæden rundt i hele landet fra april til september.

Følg med på Facebook

På Škoda Danmarks Facebook side kan du løbende følge med, når der opdateres nyt om ŠkodaBørneTour. Samme sted kan du desuden deltage i spændende konkurrencer. Der allerede gang i den første. Klik på billedet og gå på Škodas Facebook side

Vi håber at vi ses i Ballerup den 31 august, eller i Værløse den 10. september til nogle hyggelige cykeltimer - helt i børnehøjde.

Læs mere om Škoda Børne Tour

Tilmeld i Ballerup her

Tilmeld i Værløse her

1347b55d-4cd1-45a8-a270-badbbeb1bfc7_638276054942749372.jpg