Virum Motor Co. A/S

Virum Motor Co. sponserer to talentfulde kajakroere

Vi har med stor stolthed indgået en sponsoraftale med de to talentfulde kajakroere Pernille og Rasmus Knudsen.

Udover at de er søskende, er de begge to yderst dedikerede til deres sport og jagter det store mål om ”OL-succes”. Pernille var i 2019 med til at kvalificere fire damepladser til OL 2020 (som dog afholdes i 2021), og kæmper nu for den endelige udtagelse. Rasmus arbejder pt. stenhårdt, sammen med resten af herre-firekajakken, på at træne op til VM på hjemmebane (Bagsværd Sø) i september 2021, og skaffe et godt resultat til Danmark. Til samme VM, skulle vi gerne kunne opleve Pernille også, som del af dame-firekajakken. Det langsigtede mål for både Pernille og Rasmus, er dog en tur til Byernes By Paris, hvor OL som bekendt finder sted i 2024.

En hverdag som elite-kajakroere kræver stor logistik, når udstyr skal fragtes til og fra diverse ro-stadions. Virum Motor Co. har derfor hjulpet til, ved at stille en SKODA KAMIQ til rådighed i hverdagen.

Pernille og Rasmus udtaler følgende om det nye samarbejde:

”Vi er oprigtig taknemmelige og yderst begejstrede for, at vi har indgået en samarbejdsaftale med Virum Motor Co. (SKODA Virum). Bilen gør, at vores hverdag vil blive meget lettere, og vi kan med den nye bil, komme nemmere og hurtigere til og fra træning. Det mindsker presset i en travl hverdag, hvor der også skal afsættes tid til arbejde. Vi kan dermed mindske transporttid og fokusere mere koncentreret på træningen. 

Udover arbejde og træning, tilbringer vi begge to meget tid i Idrættens Hus i Brøndby, som er base for vores tilknyttede Team Danmark-eksperter. Tidligere har vi været nødsaget til at nedprioritere fys- og massagebehandlinger, da transporttiden med det offentlige, desværre begrænsede vores tid. Dette har vi nu løst med egen bil, og kan derfor igen sætte alle kræfter ind på, at holde os ”fit for fight”.

Sidst men ikke mindst, er vi nu frit stillet i forhold til landsholdssamlinger og diverse stævner. Den tidligere logistik med at koordinere fragt af materiel, var en stor udfordring. Nu kan vi blot placere vores både på taget og køre, helt uafhængigt, rundt i det ganske land.

Vi håber og tror på at sæson 2021 vil byde på en masse stævner og landsholdsaktiviteter. Og vi glæder os, til at rulle ind på diverse ro-stadions i vores nye flotte bil. Det er bestemt med en vis stolthed, at køre rundt med Dannebrog på taget og ”på vej mod OL” hen over siderne.

Vi ser frem til et godt gensidigt samarbejde med Virum Motor Co. på vejen mod Tokyo 2021, og håber herefter på, at fortsætte samarbejdet frem mod OL 2024 i Paris”.

Virum Motor Co. ønsker alt held og lykke til Pernille og Rasmus, og glæder os til at følge deres karrierer, først via VM 2021 og dernæst forhåbentlig både til OL 2021 Tokyo og senere OL 2024 Paris.