Virum Motor Co. A/S

Autoriseret ŠKODA Service - derfor!

Det er altid en god idé at benytte vores værksted, når din ŠKODA skal til service. Her kan du se hvorfor.

En ŠKODA er udstyret masser af teknik, elektronik og avancerede assistentsystemer, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores mekanikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din ŠKODA. 

Et servicehæfte med autoriserede stempler fortæller den næste køber, at du har passet godt på din ŠKODA. Noget der kan gøre den mere attraktiv, når den engang skal sælges. 

God service behøver ikke at koste ekstra

Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din ŠKODA. Derfor har vi ŠKODA Prismatch, hvor vi matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. På den måde får du tryghed for både den bedste kvalitet og den rigtige pris.

Opdatering og Vejhjælp

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til ŠKODAs hovedkvarter. På den måde får du helt automatisk glæde af den nyeste udvikling af ŠKODAs produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

Skulle du imod forventning få problemer undervejs, er hjælpen lige ved hånden.

bdd428b9-bbfc-4fd0-b4db-38e43ee870b7_637172655898328792.jpg

Når du får serviceret din bil på hos os følger der nemlig gratis ŠKODA Vejhjælp med i købet, hvis din bil er fra 1997 eller derefter.

Mere om ŠKODA Vejhjælp

Når skaden er sket, er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din ŠKODA, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister.

Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares, og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade. Hvis der fx er indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer indbygget i forruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.

Læs mere om vores værksted

Book tid på værkstedet