Virum Motor Co. A/S

Skift til vinterdæk


Det kolde vintervejr er over os og det betyder du snart skal skifte til vinterdæk. Mange laver den fejl at de tror det ikke er nødvendigt at skifte til vinterdæk, før der kommer sne. Men det kan være lige så farligt at køre med sommerdæk på en kold vintervej. Det viser sig at sommerdæk ofte vil have to eller tre gange så lang bremselængde på en kold, glat vej end vinterdæk. Et vinterdæk er nemlig designet til at klare forholdene, både når det begynder at blive koldt og der kommer is på vejene.

Skift til vinterdæk, når temperaturen falder til under 7 grader

ŠKODA og Continental Dæk Danmark anbefaler at du skifter til vinterdæk, lige så snart temperaturen kommer under de 7 grader. Årstidssvarende dæk på køretøjet er altafgørende, når det kommer til trafiksikkerhed. Kørsel med sommerdæk om vinteren kan have fatale konsekvenser, da dækket ikke er designet til kørsel på våde, kolde og snefyldte veje.

Nye vinterkomplethjul fra 4.495,- kr. med lidt mere af det hele

Vi tilbyder nu Continental vinterdæk på originale stålfælge fra 4.495 kr. hos ŠKODA Virum og andre udvalgte ŠKODA forhandlere og værksteder i hele landet. Med i prisen vanker der lidt ekstra, som kan bringe dig trygt og sikkert gennem vinterhalvåret.

Prisen inkluderer nemlig:

  • Montering
  • Værkstedstid
  • Inspektion af bremser
  • Afbalanceringsklodser
  • Nye ventiler

Kontakt os

d0181d6c-07ef-4574-94a8-a5bec5d77b31_637394829148746448.jpg