Virum Motor Co. A/S

Beskyt din Škoda mod sne, salt og sjap

Jo bedre du passer på din bil, jo bedre føles dine køreture. Og jo mere er den værd, når den engang skal sælges. Vores tilbehørsafdeling har et godt udvalg af udstyr, som er skræddersyet din Škoda.

Når sneen falder udsættes din bil for snavs og fugt både indvendigt og udvendigt. Men det behøver ikke nødvendigvis at påvirke gensalgsværdien i det lange løb. Med Škodas originale tilbehør kan du nemlig beskytte bilen imod vejrets luner. Fx kan vi tilbyde gummimåttesæt med præcis pasform. Eller hvad med en praktisk bagagerumsbakke, der holder snavs og fugt væk nemt og effektivt.

Her er et par eksempler:

Gummimåttesæt for til Fabia

329,- kr.

Skodas originale gummimåtter er særligt velegnede til perioder med dårligt vejr, hvor køretøjets interiør lider mest. De er lavet af højkvalitets termoplastisk elastomer (TPE). Disse er specielt designet til Fabia og udfylder pladsen under passagerernes fødder til perfektion. De fanger snavs, fugt, småsten og deres overflade er skridsikker og nem at rengøre. De kan let fjernes når som helst, og rengøres med almindelige rengøringsmidler.

For at sikre maksimal stabilitet er førermåtten fastgjort med plastik knapper som passer til stifter placeret på bilens gulv. Passager- og bagmåtterne er placeret løst i bilen. Måtterne kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke lægges oven på hinanden, så hvis du ønsker at udskifte dem, skal du først fjerne de originale måtter og derefter sætte de nye i.

b904b017-786f-4e50-91ee-94393bbbd390_638399626390553564.jpg

Ligesom hele Skodas originale tilbehørssortiment har disse måtter bestået Skodas 30.000 kilometer stresstest. Dette har tydeligt demonstreret måttens høje holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid.


b904b017-786f-4e50-91ee-94393bbbd390_638399628863045867.jpg


Skoda Octavia HB Bagagerumsbakke i plast

659,- kr.

Skoda Octavia HB Bagagerumsbakke i plast er designet til Skoda Octavia III HB årgang 2013-2020. Bakken er udstyret med kvalitetsmaterialer som sikrer, at denne bagagerumsbakke har lang levetid og er fremstillet af et særligt robust og syrebestandigt materiale.

Dette produkt er sikret til at passe præcist til bagagerummets mål, og sikrer dermed, at der er tilstrækkelig plads til at holde bagagerummet ren og organiseret. Bakken er let at rengøre. Her er nogle af de eksklusive funktioner, som Skoda Octavia HB Bagagerumsbakke i plast har at tilbyde: Passer til Octavia HB 2013 - 2020.

Du kan også vælge at montere et sæt stænklapper, som beskytter karosseri og lak imod stenslag og snavs eller andet originalt Škoda tilbehør, som du kan supplere med alt efter, hvordan du benytter din Škoda i hverdagen.

Se hele udvalget af tilbehør til alle modeller

Kontakt vores tilbehørsafdeling