Virum Motor Co. A/S

Det er ikke ligegyldigt, hvor du sender din ŠKODA på værksted

Der er masser af gode grunde til at vælge autoriseret service, hvis du vil passe godt på din ŠKODA. Her får du 10.

Når du afleverer din ŠKODA her på vores værksted, er du altid sikker på, at det er teknikere med opdateret viden om din bil, der kommer i nærkontakt med den. De er nemlig afsted på 3-4 kurser hvert år, for at være helt ajour med alt hvad der er værd at vide om ŠKODA. Og når de er tilbage her på værkstedet, har vi sørget for, at det værktøj, der benyttes på din ŠKODA, er skræddersyet til bilen. Sammen med originale ŠKODA reservedele er det med til at bevare værdien, så du kan få en ordentlig pris for din bil, når den en gang skal sælges.

Hvis uheldet er ude er det dig, der bestemmer

Vi står foran vintersæsonen. Det betyder øget risiko for buler og skrammer. Også her er det vigtigt, at du vælger et autoriseret værksted. Vi er nemlig de eneste, der kan sikre, at fabrikkens forskrifter overholdes, så din ŠKODA bevarer rustgaranti, køreegenskaber mv. Hvis dit forsikringsselskab henviser til at uautoriseret værksted, har du stadig ret til at beslutte at sende din bil i trygge hænder hos os. Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis antennen for eksempel er indbygget i forruden, er det vigtigt at du får ruden udskiftet med en original.

d4400b0f-97dd-4a26-ae48-bf3ae11ec4c4_635832821528813227.jpg

Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge vores autoriserede værksted. Klik her og læs 10 af dem