Virum Motor Co. A/S

Alt udsolgt - men der er godt nyt forude

De sidste ŠKODA Superb er revet væk fra hylderne i forbindelse med ŠKODAs 110 års jubilæum. Men der er håb forude - den nye Superb er på vej. 

Siden lanceringen af den nuværende ŠKODA Superb i 2008, har vores flagskib indtaget markant position på de danske landeveje. Både som firma- og familiebil, som taxa og i politiets tjeneste. I forbindelse med ŠKODAs 110 års jubilæum markedsførte vi en særlig 110 Edition, der bogstaveligt talt er revet væk. Derfor må vi melde alt udsolgt - bortset fra de fine Superb vi har på vores brugtvognslager.

Den nye Superb er lige på trapperne

Men fortvivl ikke - der er lys forude. Den helt nye ŠKODA Superb, der blev præsenteret for verdenspressen tidligere på året, er nemlig lige om hjørnet. Og du har noget at glæde dig til: Et helt nyt og moderne design, klassens mest rummelige kabine og det største bagagerum i sin kategori.


Med udgangspunkt i den allerførste Superb får du her en lille forsmag på hvad der er i vente senere på året. Vi følger op her på vores nyhedsside med flere detaljer om den nye ŠKODA Superb. Desuden kan du følge med på ŠKODA Danmarks Facebook-side.